Back to Top
 

Om Kalø Whisky & Vin ApS

Kalø Whisky & Vin er en del af Feldballe Erhvervs Centrum ApS.

Selskabet blev stiftet d. 29. juli 2020 af Flemming Gerhardt-Pedersen og Søren Borel, der i fællesskab har købt ejendommen Ebeltoftvej 54, der tidligere har fungeret som købmanden i Feldballe.

Vi har foretaget en gennemgribende renovering af ejendommen, og omdannet de mange kvadratmeter til mindre enheder, hvorfra der drives forskellige erhverv – heriblandt vores herlige Whisky & Vin butik.

Udover Kalø Whisky & Vin er Simons Brød, First forsikring og Feldballe AMBA/Kooperativet blevet en del af det nye erhvervscentrum.

Vi er meget glade for den varme velkomst vi har fået fra lokalbefolkningen, og det er med megen stolthed, at vi kan bidrage til udviklingen i Feldballe og omegn.

Vi har begge tidligere på hobbyniveau arbejdet sammen om at udbrede kendskabet til kvalitetsprodukter indenfor spiritusgenren. Flemming fejrede i 2020 25-års jubilæum med Dansk Maltwhisky Akademi, og Søren har siden 2017 drevet hobbyvirksomheden Borel Spirits, der hovedsageligt har haft smagninger som omdrejningspunkt.

Med Kalø Whisky & Vin har vi løftet vores samarbejde til et højere niveau, og med den flotte nye butik er der også blevet plads til et større sortiment, som udover whisky også indeholder andre typer af spiritus, vin og forskellige delikatesser. Dertil kommer også et flot udvalg af flotte garner, der både er økologiske og allergivenlige.

Det er vores ønske at skabe en lille oase, hvor produkternes kvalitet er i højsædet. Vi har et stort fokus på varer, som man ikke finder i de store varehuse. Vi har egen import af whisky, gins og tyske vine, og med tiden vil der komme flere til.

Vi glæder os til at se Jer i vores forretning på Ebeltoftvej 54, Feldballe, eller se dig omkring i vores webshop.

Venlig hilsen

Flemming Gerhardt-Pedersen og Søren Borel

 

Se indslaget fra DK4, hvor vi fortæller mere om vores projekt. Indslaget er bragt i programmet SuperMand.